Vi har stängt vecka 29–31. Journummer tillgängligt. Trevlig sommar!Läs mer

Du är här

Effektiv luftbehandling
till framtidens boende

Offentlig byggnad
Envistar – integrerad styr
Home Concept FTX

HSB Living Lab | Göteborg

HSB Living Lab är ett forskningsprojekt med mål att utveckla framtidens boende. För att lyckas med detta finns IV Produkts luftbehandlingsaggregat på plats.

I och med invigningen av forskningsprojektet HSB Living Lab den 5 september 2016 kan vi på IV Produkt meddela att vi levererar luftbehandlingsaggregat ur vår Envistar Home Concept serie till framtidens boende. Projektets syfte är att under tio år forska kring, och skapa framtidens boende med hjälp av nya tekniska och arkitektoniska innovationer i en miljö där forskare och studenter samtidigt delar sitt hem likt ett levande laboratorium. Detta är en unik möjlighet och vi på IV Produkt känner oss hedrade över att vara en del av detta projekt med mål att utveckla framtidens bästa och energieffektivaste boendelösning.

Byggnaden som är tillverkad av flera flyttbara moduler har fyra våningsplan bestående av en boendedel med studentbostäder och en utställningsdel med bland annat kontor, möteslokal och showroom där forskningsresultat presenteras. Därav är det inte bara viktigt med ett bra inomhusklimat utan också att lukt inte överförs mellan dessa delar vilket vår integrerade motströmsvärmeväxlare garanterar.

SE FLER REFERENSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren | Växjö

Följ oss gärna: