Du är här

IV Produkt Designer

Vi vill skapa en enklare vardag för konsulter, installatörer och entreprenörer. Vårt program IV Produkt Designer hjälper dig med projektering och dimensionering av luftbehandlingsaggregat.

Ladda ner senaste versionen av
IV Produkt Designer

Här kan du ladda ned den senaste versionen av IV Produkts produktvalsprogram IV Produkt Designer G3 305.23.4.0

Mer om IV Produkt Designer

IV Produkt har under flera år producerat programvaror avsedda som ett hjälpmedel när du skall projektera och dimensionera ett luftbehandlingsaggregat.

IV Produkt Designer är ett produktvalsprogram framtaget för IV Produkts luftbehandlingsaggregat. IV Produkt Designer är enkelt och intuitivt. Programmet genererar måttsatta aggregatskisser som kan ses tredimensionellt ur olika vyer.

LCC, Livscykelenergikostnad
IV Produkt Designer innehåller också ett fristående LCC-beräkningsprogram.
Detta ger dig möjligheten att räkna ut energikostnaden för ditt befintliga luftbehandlingsaggregat. Bra hjälpmedel när du skall genomföra en Energideklaration.

Du hittar LCC-programmet längst ned i menyn i IV Produkt Designer.

Bygg ditt aggregat i IV Produkt Designer G3 och du får en måttsatt och färdig ritning med tekniska data innehållande SFPv-värden, temperaturverkningsgrad, ljuddata och mycket mer.

Programmet genererar en tredimensionell modell över luftbehandlingsaggregatet som kan importeras in i AutoCAD, (DXF).

Beskrivningstexter direkt från programmet
För varje projekt som körs i programmet finns det beskrivningstexter, AMA, som kan exporteras till ett Word-dokument. Beskrivningstexten är en dokumentation av aggregatet och ligger till grund för instruktioner, drift och underhåll och kan användas för att kopiera information till projekthandlingar.

Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: