Vi har stängt vecka 29–31. Journummer tillgängligt. Trevlig sommar!Läs mer

Du är här

IV Produkt Online –
webbinarier om ventilation

Våra webbinarier IV Produkt Online har redan lockat flera tusen deltagare från över 25 länder.

Du får bland annat följa med till en gymnasieskola, en idrottshall och våra egna produktionslokaler. Förvänta dig korta och innehållsrika presentationer grundade på vår långa erfarenhet av smarta ventilationslösningar och energieffektiv luftbehandling.

 

Snabblänkar

IV Produkt Online November 2021

Kyld ventilation med 100 % friskluft i idrottshall

Välkommen till en digital presentation från Åhus Padelcourt, en av många upplevelser på Kristianstad Golfklubb & Destination. Tillsammans med projektledaren, spelarna och vd:n får vi uppleva ett riktigt bra inomhusklimat med kyld ventilation som höjer prestationsförmågan.

Läs mer

IV Produkt Online Maj 2021

Kreativ ventilationslösning i K-märkt skola

Välkommen till en digital presentation från Sturegymnasiet i Halmstad! Här ställs vi inför utmaningen att skapa ett riktigt bra inomhusklimat i en K-märkt byggnad med tydliga restriktioner för vad som får göras och inte vid renovering och ombyggnad. Häng med på en resa från 1925 till 2021!

Läs mer

 

IV Produkt Online Mars 2021

Ventilationslösning för kontor och produktionslokaler

Långt över 1 000 personer från 19 länder deltog vid den här digitala presentationen! Vi delade med oss av bland annat kunskap om hur bra inomhusklimat och smart ventilation kan förbättra hälsan, öka produktiviteten och samtidigt vara en lönsam investering. Tittarna fick också följa också med på invigningen av våra nya lokaler.

Läs mer

IV Produkt Online April 2020

Senaste nytt om ventilationsaggregat

Den 23 och 24 april 2020 deltog närmare 800 personer vid en digital upplevelse av vår monter som vi hade byggt upp hemma hos oss i Växjö. Under live-eventet delade vi med oss av våra senaste nyheter samt kunskaper och erfarenheter av energieffektiv luftbehandling.

Läs mer

 

Vad tycker deltagarna?

Feedback från den efterföljande enkäten:
 

”Har gärna med entreprenör och fastighetsägare i eventen för att höra erfarenheter i projekten. Vad gick bra och vad ska man tänka på precis som ni gjorde här! Mycket bra event!”

”Relevant information som jag gärna delar som ett säljargument till mina kunder.”

”Mycket intressant och bra med webbinarium då man på ett enkelt och snabbt sätt kan få uppdatera sig om produkter utan att resa till en mässa. En timme på kontoret vs 1-2 dagars tjänsteresa är en stor besparing.”

”Jättebra info på kort tid med relevanta tekniska och ekonomiska uppgifter! Bra också med filmsnutt om intransport och sammansättning.”

 

Tyck till du också! Vad vill du se mer av nästa gång?

Skriv dina idéer här

 

Följ oss gärna: