Vi har stängt vecka 29–31. Journummer tillgängligt. Trevlig sommar!Läs mer

Du är här

IV Produkts investeringsprogram är nu klart!

2013 meddelade IV Produkt vår framtidssatsning genom ett investeringsprogram motsvarande 120 MSEK över tre år. Denna investering är nu slutförd och är tänkt att driva branschen framåt.

- 45 miljoner av detta har satsats i vårt Competence Center och i Innovation Center som innehåller ett nytt labb med den senaste testutrustningen, säger Mattias Sjöberg, VD på IV Produkt. Vi gör det för att kunna hålla högsta utvecklingstakt och vi vill visa att det går att driva ett konkurrenskraftigt industribolag i Sverige.

IV Produkt vill också visa kommande generationer att ventilation är en framtidsbransch. Genom utbildningar, produktutveckling och en lärorik webbplats vill IV Produkt vara ett kunskapsföretag och driva branschen framåt.

– Vi vill vara det självklara valet när det gäller frågor kring luftbehandlingsaggregat och energieffektiv ventilation, menar Mattias. Om vi kan upplevas som ett kunskapsföretag, är vi nöjda. Tack vare våra medarbetares expertis och engagemang tror jag att vi är på god väg.

För ytterligare information, kontakta:
Mattias Sjöberg, VD + 46-470-75 88 60, mattias.sjoberg [at] ivprodukt.se


Följ oss gärna: