Du är här

Förstärkning till serviceteamet

IV Produkt GmbH, som är ett dotterbolag till IV Produkt AB, har stärkt sitt team i Tyskland. Jörg Maiwald, en välrenommerad expert inom branschen, påbörjade sin roll som tekniker inom serviceavdelningen den 1 juli 2023. Detta tillskott innebär ett viktigt steg framåt för att fortsätta växa på den tyska marknaden och för att fortsätta erbjuda högkvalitativa ventilationslösningar.

Maiwald kommer från Swegon där han har arbetat inom service sedan 2012, och senare även inom produktutveckling. ”IV Produkt är ett riktigt innovativt företag och erbjuder kunden mycket intressanta integrerade lösningar med kylare och värmepumpar samt ett avancerat styrsystem som ger användaren många valmöjligheter. Service är högsta prioritet hos IV Produkt och stor vikt läggs vid att enheterna ska kunna fungera korrekt och energi optimerat under drift. Jag är glad över att kunna bidra till utvecklingen genom mitt arbete”, förklarar Maiwald.

”Jörg tar med sig allt - erfarenhet, expertis och sin fingertoppskänsla för teamwork. Han kommer att ansvara för att stötta våra servicepartners, kunder och säljare i service- och supportfrågor, koordinera serviceuppdrag, bistå med installation och driftsättning, tekniska utbildningar samt att utveckla vår serviceavdelning i takt med vår starka tillväxt på den tyska marknaden", rapporterar Magnus Lind, som är ansvarig för den europeiska expansionen och det tyska dotterbolaget på IV Produkt.

Välkommen till IV Produkt!


Följ oss gärna: