Du är här

Mattias Sjöberg blir ensam ägare till IV Produkt

Ägarna till det familjeägda företaget IV Produkt har enats om att genomföra förändringar i ägandet genom att Mattias Sjöberg, idag VD och näst största ägare förvärvar resterande aktier och blir ensam ägare till bolaget.

”Detta är en naturlig succession inom familjen och vi bedömer att tiden nu är mogen att ta detta steg” säger Alf Sjöberg.

”Genom mitt förvärv visar jag min starka tro på företagets styrka och ljusa framtid. IV Produkt är ett fantastiskt företag i en framtidsbransch. Det känns mycket inspirerande att fortsätta att driva IV Produkt in i framtiden med de mål och strategier som tagits fram ” säger Mattias.

IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat, kylaggregat och värmepumpar. Med huvudkontor, produktion och teknisk utveckling i Växjö sysselsätter vi 270 personer och omsätter ca 650 Mkr. Vår organiska tillväxt de senast i 10 åren har varit över 11 % i snitt per år. Vi finns med flera säljkontor i Sverige samt med dotterbolag i Norge, England och Tyskland samt med ett tiotal återförsäljare i Europa.

Förvärvet beräknas vara slutligt genomfört under september – oktober 2016.

För ytterligare information, kontakta:
Mattias Sjöberg, VD + 46-470-75 88 60, mattias.sjoberg [at] ivprodukt.se
Alf Sjöberg + 46-470-75 88 03, alf.sjoberg [at] ivprodukt.se
Bo Dankis, Styrelseordförande + 46-70-394 85 42, bo [at] dankis.se


Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: