Du är här

Vi hoppas få träffa dig på
Nordbygg 2022!

Välkommen att besöka oss på Nordbygg där vi ställer ut med våra senaste nyheter inom energieffektiv luftbehandling! Arrangemanget förenar hundratals utställande företag med tusentals besökare och äger rum den 26–29 april 2022 på Stockholmsmässan.

Nordbygg är en av branschens viktigaste mötesplatser för att dela kunskap. Med så många aktörer samlade under samma tak kan du på bara några timmar få koll på den senaste tekniken och samtidigt nätverka med helt rätt personer. Detta gör ditt besök till en god investering!

 

Hämta din biljett

Välkommen att träffa oss i monter A36:20!
Du löser in din entrébiljett i förväg online.

Hämta din biljett här

 

Våra medarbetare berättar

Vad visar vi på Nordbygg?

Varje vecka fram till Nordbygg presenterar våra kunniga medarbetare en produkt eller tjänst som du kan få uppleva i vår monter.

Följ oss på sociala medier för att bli först att få veta när filmerna släpps!

 

 

EcoHeater frånluftsaggregat
med integrerad värmepump

 

Envistar Top med motströms-
växlare och EcoCooler

 

Molntjänsten
IV Produkt Cloud

 

Kylvärmepumpen
ThermoCooler HP

 


De senaste produktnyheterna

Nordbygg 2022 är det perfekta tillfället för dig att få uppleva våra senaste produktnyheter i verkligheten. Våra duktiga medarbetare finns på plats för att demonstrera innovationerna!
 

Kunskap inom ventilation

Visste du att ett bra inomhusklimat förbättrar prestationsförmågan? Eller att ett nytt luftbehandlingsaggregat kan innebära både stora kostnadsbesparingar och ökat fastighetsvärde? Prata med oss för att ta del av värdefull kunskap.
 

Smarta innovationer

Innovation och produktutveckling ligger i vårt DNA och på Nordbygg 2022 kommer du få se exempel på hur vi har gjort vårt yttersta för att underlätta din vardag.
 


 

Träffa oss i monter A36:20

Hämta din entrébiljett i förväg online.

Hämta din biljett här

 

Följ oss gärna: