Du är här

Sommarhälsning och
öppettider 2020

 

2020 har hittills varit ett minst sagt ovanligt år. Den rådande situationen i omvärlden har berört oss alla på många sätt.

Under mars månad gav vi er en ögonblicksbild av vår verksamhet, som fortsatt fungerade bra. Vi var väl förberedda och hade en god materialförsörjning tack vare ett stort lager av råvaror. Men orosmoln fanns; mässor blev inställda och vi fick avboka utbildningar och personliga möten. Hur skulle detta gå?
 

Öppettider sommaren 2020

Vi har stängt vecka 29–31.

Vid akuta ärenden, ring vår
jourtelefon: 070 – 670 88 99
 

 

Tack vare ett stort engagemang, tätt samarbete och en vilja att driva IV Produkt framåt, kunde vi i den rådande situationen ställa om till mer digital kommunikation.
 

När vi inte längre kunde visa våra nyheter på Nordbyggmässan, byggde vi istället en monter
i vårt eget Innovation Center i Växjö. I ett direktsänt event delade vi med oss av våra nyheter, kunskaper och erfarenheter inom energieffektiv luftbehandling till uppskattningsvis
800 unika deltagare.

 

I samband med eventet lanserade vi vårt nya koncept Easy Access, som kommer att underlätta vardagen för många installatörer och montörer. Med minimala modulmått och enkla snabbkopplingar transporteras luftbehandlingsaggregatet enkelt in i fläktrummet, även om passagen kan vara trång.

 

Tillsammans lyckades vi vända många av de nya situationerna som uppstod till något positivt, och den framåtsträvan är något vi tar med oss framöver.

Som ett led i vår optimistiska syn på framtiden har vi under våren sett ytterligare 5 500 kvadratmetrar växa fram. Lokalerna för utökad produktion, lager och kontor förväntas stå klara vid årsskiftet 2020/2021.

IV Produkts utbyggnad 2020

Vi är i en framtidsbransch där energibesparing och bra inomhusklimat kommer att vara viktiga faktorer för att bidra till en hållbar utveckling. Därför vågar vi satsa och investera ännu mer för framtiden.

Vi önskar dig en riktigt trevlig sommar! Ses igen i höst.

 

Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: