Du är här

Sommarhälsning och
öppettider 2021

Den första halvan av 2021 går mot sitt slut vilket betyder att sommaren står för dörren och så även semestern! Vi ser tillbaka på detta halvår med många nya erfarenheter i bagaget och med en stark tro på en ljusare framtid.

Vi var nog många som hoppades och trodde att pandemin som drabbade världen under 2020 skulle ebba ut men så blev inte fallet och vi är alla fortfarande djupt påverkade av den. Följderna har inte varit lätta men vi är väldigt tacksamma över att vi har kunnat bedriva vår verksamhet utan större störningar och att vikten av ett bra inomhusklimat för vårt välmående har hamnat högre upp på agendan för världens ledare. Nu hoppas vi att den ökade vaccineringstakten leder till att vi snart ska kunna återgå till mer normala rutiner och framför allt känna oss mer trygga.

Vi på IV Produkt är oerhört ödmjuka och stolta över att kunna säga att vi har haft ett mycket bra första halvår. Behovet av ett bra inomhusklimat fortsätter att öka och vi har sett en fortsatt stark orderingång.

Öppettider sommaren 2021

Vi har stängt vecka 28–30.

Vid akuta ärenden, ring vår
jourtelefon: 070 – 670 88 99
 

 

 

IV Produkt Online

När det gäller digital kommunikation har vi tagit ytterligare steg framåt och vi har sänt två webbinarier sedan årsskiftet. Under IV Produkt Online i mars fick ni vara med på invigningen av våra lokaler och se hur vår egen ventilationslösning ser ut.

 

 

 

 

 

I maj fick ni följa med till den K-märkta skolan Sturegymnasiet i Halmstad där vi visade hur våra Envistar Top-aggregat har installerats utan att göra åverkan på byggnaden.

 

 

 

Ventilation är en framtidsbransch!

2019 satte vi ett mål att dubblera omsättningen till 2 miljarder kronor år 2026 och i vår strävan att nå dit har vi i år fått tillskott av många nya medarbetare. Vi är i en framtidsbransch där energibesparing och bra inomhusklimat kommer att vara viktiga faktorer för att bidra till en hållbar utveckling. Vi söker därför ständigt efter nya medarbetare som vill växa och utvecklas med oss!

Med stora förhoppningar om att kunna träffa Er under andra halvan av 2021 önskar vi en trevlig sommar!

Följ oss gärna: