Du är här

Sommarhälsning och
öppettider 2022

Nu är vi snart halvvägs igenom 2022 och sommaren är här. Vi kan titta tillbaka på ett halvår fullt av aktiviteter.

 

Tillbaka på Nordbygg-mässan

I april var det äntligen dags för Nordbygg och vi var på plats och presenterade våra nyheter inom energieffektiv luftbehandling. Besökarna fick möjlighet att uppleva fördelarna med våra senaste innovativa ventilationsaggregat och vi tackar för många intressanta och givande samtal.

 

Innovation Van i Europa

Våra IV Produkt Innovation Vans har rullat för fullt i Sverige, Tyskland, Belgien, Norge, Danmark och UK.

Den ena bilen, utrustad med vårt frånluftsaggregat med integrerad värmepump EcoHeater, rullade först i norra Sverige. Där mötte vi flera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Den andra bilen, utrustad med vårt Envistar Top-aggregat med den integrerade kylvärmepumpen ThermoCooler HP, rullade samtidigt runt om i Norden och Europa och var mycket uppskattad och välbesökt.

Nu är båda bilarna utrustade med Envistar Top med ThermoCooler HP och är redo för en höst med fler möten!

Öppettider sommaren 2022

Vi har stängt vecka 29–31.

Vid akuta ärenden, ring vår
jourtelefon: 070 – 670 88 99
 

 

 

Nordbygg 2022

Missade du Nordbygg eller vill återuppleva några av våra nyheter? I den här videon för du följa med på besök i vår monter, träffa våra engagerade medarbetare och uppleva fördelarna med våra senaste innovativa ventilationsaggregat.

 

 

 
 

 

Mässor och nyheter i höst

IV Produkt fortsätter att växa och vi har de senaste sex månaderna utökat med flera engagerade medarbetare i bland annat Piteå, Tyskland och Norge.

Till hösten ser vi fram emot att träffa er och presentera våra nyheter! Vi hoppas också att vi ses på mässorna Get Nord i Tyskland, Finnbuild i Finland och VVS Dagene i Norge.

Vi önskar alla en härlig sommar!

Följ oss gärna: