Du är här

Sommarhälsning och
öppettider 2023

Nu är sommaren här och vi blickar tillbaka på 2023 som har varit fullt med aktiviteter, mässor och ett ökat fokus på energieffektivisering.

 

Energieffektivisering leder till betydande energibesparingar

Behovet av energieffektivisering har ökat i Europa under de senaste åren. Trots flertalet satsningar på installationer av värmepumpar och solceller, är det många som ännu inte är medvetna om den enorma besparingspotential som finns i att byta ut äldre luftbehandlingsaggregat.

Nedanför kan ni se ett referensprojekt med en kontorsbyggnad på 1700 m2 som sparade 85 000 kWh/år genom att byta ut sitt aggregat från 90-talet. En besparing som motsvarar 50 kWh/m2/år.

 

ISH 2023

Vi var på plats i Frankfurt under ISH och visade upp våra senaste innovationer. Alla aggregat som fanns i vår monter var i Easy Access-utförande och anpassade för att gå igenom en standarddörr på 90 cm. En givande mässa med nätverkande och många intressanta samtal.

 

Fler Innovation Vans

Under året har våra Innovation Vans blivit fler och vi har därmed haft resurser till fler besök än någonsin på vår Europaturné.

Inuti våra Innovation Vans, som har rullat i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Norge, Estland, Finland, Polen, Lettland och Belgien, har nyfikna besökare fått tillfället att se på Envistar Top 06 med den integrerade kylvärmepumpen ThermoCooler HP och Home Concept EcoHeater.

Turnén rullar på även efter sommaren, så håll utkik!

 

Fabriksbesök och utbildningar

Intresset för att besöka vår fabrik vid huvudkontoret i Växjö har varit större än någonsin tidigare. Kunder från stora delar av Europa har besökt oss för att gå på rundtur i fabriken och se hur produktionen av våra luftbehandlingsaggregat går till. Många har också deltagit i våra utbildningar för att bättra på kunskapen om våra produkter.

Vi tackar alla som har besökt oss under första delen av 2023 och ser fram emot att träffa både nya och gamla bekantskaper efter sommaren.

 

En spännande höst

Vi är övertygade om att ventilationsbranschen har en nyckelroll att spela när det gäller global hållbarhet. Visste du exempelvis att endast 1% av Europas byggnader genomgår någon form av energirenovering varje år? Eller att 85% av alla byggnader inom EU byggdes före 2001 och inte är energieffektiva. Under hösten kommer vi att fortsätta vårt arbete med att öka kunskapen kring hur mycket energi det finns att spara genom att byta ut äldre luftbehandlingsaggregat.

Vi kommer även att finnas på plats i vår monter under bland annat Expovent. Besök oss för att höra våra engagerade medarbetare berätta mer om våra senaste nyheter.

Följ oss på våra sociala medier för att vara ständigt uppdaterad om vad som sker hos oss och i branschen. Vi på IV Produkt önskar dig en riktigt bra sommar!

Öppettider sommaren 2023

Vi har stängt vecka 29–31.

Vid akuta ärenden, ring vår
jourtelefon: 070 – 670 88 99
 

Följ oss gärna: