Vi har stängt vecka 29–31. Journummer tillgängligt. Trevlig sommar!Läs mer

Du är här

Sommarhälsning och
öppettider 2024

Nu har snart halva 2024 passerat och sommaren står för dörren. Energibesparing blir alltmer viktigt och i år har det varit stort fokus på utbyten av äldre ventilationsaggregat – en av de mest lönsamma hållbarhetsinvesteringarna. Vi tittar tillbaka på halvårets höjdpunkter.

 

Öppettider sommaren 2024

Vi har stängt vecka 29–31.

Vid akuta ärenden, ring vår
jourtelefon: 070 – 670 88 99
 

Sparat miljontals kilowattimmar

220 miljoner byggnader i Europa anses inte vara energieffektiva, det är hela 85 % av det totala byggnadsbeståndet. Energikrisen har gjort att fler och fler satsar på energibesparande åtgärder i sina fastigheter, och att byta ut äldre ventilationsaggregat är en av de mest effektiva. Ofta ser vi stora energibesparingar och dessutom en kort payback-tid på 3–6 år.

Vi har under året träffat många fastighetsägare, ventilationsinstallatörer och konsulter och diskuterat möjligheterna med utbyten av äldre aggregat. Insikten om hur stor besparingspotential det finns har lett till många projekt och miljontals besparade kilowattimmar.

Läs mer om hållbarhet

 

Ta en rundtur i vår monter på Nordbygg 2024

I april ställde vi ut med våra senaste nyheter inom energieffektiv luftbehandling på Nordbygg i Stockholm. Missade du mässan eller bara vill återuppleva gamla minnen, ta gärna en titt på filmen från vår monter!

 

 

 

Utbyggnad på över 5 000 kvm påbörjad

För att tillgodose den ökande efterfrågan på energieffektiva luftbehandlingsaggregat har vi beslutat att återigen bygga ut vid huvudkontoret i Växjö. Vi utökar med över 5 000 kvadratmeter produktionslokaler som kommer stå färdiga under 2025.

 

 

 

 

 

 

 

Vi önskar alla en glad sommar!

Vi vill passa på att tacka alla er som har besökt oss hittills i år. Er nyfikenhet och ert engagemang sätter guldkant på vår vardag. Hoppas vi ses igen snart!

 

 
 

 

 

Följ oss gärna: