Du är här

Många investerade för framtiden!

Flera besökare investerade sin tid med ett besök hos oss på Nordbygg-mässan förra veckan. På plats var också

  • Envistar Flex i den nya storleken 980 med det integrerade kylaggregatet EcoCooler
  • Envistar Top i den nya storleken 12 med EcoCooler
  • Envistar Flex med motströmsvärmeväxlare och frånluftsvärmepumpen EcoHeater, som båda är en del av vårt Home Concept. Home Concept är skräddarsytt för energieffektivisering av flerbostadshus.

Molntjänsten, IV Produkt Cloud välkomnades av entreprenörer

På mässan lanserade vi även en molntjänst, IV Produkt Cloud. 

Med hjälp av tjänsten kan du

  • Få en överblick och samla dina anläggningar på en plats
  • Alltid nå dina anläggningar via smartphone eller dator där det finns internetuppkoppling
  • Analysera och snabbt agera för att justera inomhusklimatet och bevaka larm

Plattformen för IV Produkt Cloud utvecklas kontinuerligt och våra användare kommer alltid vara uppdaterade med de senaste tillgängliga funktionerna i plattformen.

Några kommentarer från besökarna var

– IV Produkt Cloud är en perfekt möjlighet för mig som entreprenör att ge min kund den bästa servicen under garantitiden. Dessutom kan jag få ännu bättre support från er på IV Produkt.

– Under garantitiden står vi entreprenörer för filterbyten. Idag byter vi ibland för tidigt och ibland för sent. Med hjälp av IV Produkt Cloud kan vi få ett larm via e-post, så att vi byter i exakt rätt tid. Det sparar oss mycket tid.

– När brukaren ringer oss och till exempel säger att det var för kallt förra veckan kan vi, som entreprenörer, gå in på historiken i IV Produkt Cloud och snabbt se fakta.

– Jag har anläggningar installerade som ligger långt bort från mig. IV Produkt Cloud skulle vara perfekt för mig då jag kan lösa mycket på distans, vilket jag kan spara både tid och pengar på.

–  Detta är en bra tjänst att använda till mina befintliga serviceavtal, nu har jag möjlighet att erbjuda larmhantering och göra rondering på distans med jämna mellanrum. 

Läs mer om IV Produkt Cloud här

App för smartphones och surfplattor sparar tid och ökar effektiviteten

Vi visade också en ny applikation för smartphones och surfplattor, IV Produkt AHU Controls. Med hjälp av appen får du en översikt och en flödesbild av aggregatet. Du kan snabbt analysera, bevaka larm och justera värden. Vi jobbar med en kontinuerlig utveckling av appen IV Produkt AHU Controls och ytterligare funktioner kommer till efter hand.

Några kommentarer från besökarna var

– När jag, som servicetekniker, justerar in en anläggning idag måste jag alltid vara på plats framför aggregaten. Med hjälp av den nya appen IV Produkt AHU Controls kan jag snabbt justera in anläggningen med min surfplatta, vilket sparar mycket tid för mig.

– Med hjälp av appen kan jag alltid få de senaste funktionerna, för att justera aggregaten, direkt i min telefon och är inte bunden till handenheten.

– Riktigt bra verktyg att använda vid felsökning, service m.m. när jag står framför aggregatet, användarvänligt och med en tydlig flödesbild.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!