Du är här

Välkommen på kunskapsseminarium med oss!

På grund av Corona-pandemin har Nordbygg 2020 skjutits upp och kommer istället arrangeras den 20 – 23 april 2021. För att få dela med oss av våra senaste nyheter höll vi ett digitalt live-event i slutet av april 2020.
Se filmen om våra senaste nyheter

Vad har en takterrass, bättre prestationsförmåga och ökad lönsamhet gemensamt? Jo, de kan alla åstadkommas genom smart ventilation.

Välkommen till vårt seminarium under Nordbygg, 21–24 april 2020. Där delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter från 50 år av energieffektiv luftbehandling. Vi ger dig bland annat exempel på hur skolor, företag och bostäder använder ventilation för att skapa nya möjligheter och lösningar – till en betydligt mindre peng än du kan tänka dig.

Hälsosamt inomhusklimat, stora energibesparingar, enkla installationer, ökat fastighetsvärde och mer uthyrbar yta är självklarheter i vår värld, en värld som vi gärna berättar mer om för dig!

Oavsett om du är fastighetsägare, VVS-konsult eller installatör hoppas vi kunna ge dig argumenten som övertygar och inspirerar till nya och lönsamma beslut kring smart ventilation.

Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsade!

OBS! En bokning per deltagare.

 

Plats:
Sal K14 på Nordbygg, Stockholmsmässan.
Karta över Nordbygg 2020

Tid:
Seminariet pågår ca. 30 min med start 10:00 & 14:00
21–23 april 2020.
Därutöver finns utrymme för frågor och diskussioner.