Du är här

IV Produkt Cloud

IV Produkt Cloud är en molntjänst till våra luftbehandlingsaggregat med integrerad styr, där du och dina kollegor får möjlighet att hålla koll på era anläggningar oavsett var ni befinner er.

Ditt IV Produkt Cloud-konto

Logga in

Testa demokonto

Efter att ha anslutit aggregatet till internet når du IV Produkt Cloud via webbläsaren i din smartphone, surfplatta eller dator. Molntjänsten tecknas som ett abonnemang.

Du får en snabb överblick på statusen på dina anläggningar. Du kan justera tidschema, börvärden och se eventuella larm. Larmen går även att skicka till din dator eller smartphone för att snabbt kunna prioritera och åtgärda. ​IV Produkt Cloud underlättar vid service, support och driftsättning av aggregat.

• Alltid nåbart där det finns internetuppkoppling
  • Alla anläggningar samlade på en plats
  • Larmbevakning via dator eller smartphone
  • Möjlighet att analysera och snabbt kunna agera
  • Kontroll över inomhusklimatet i dina fastigheter överallt och när som helst

Välj abonnemang för IV Produkt Cloud

• Helt kostnadsfritt abonnemang
  • Se status och flödesbild samt kvittera larm
  • Service+ ingår första månaden

Starta Free

Läs mer

• Full access att ändra styrfunktioner och justera värden
  • Larmnotifieringar, historik och uppgraderingar
  • Bra vid injustering och idrifttagning
  • Möjlighet till fjärrsupport från oss på IV Produkt

Beställ Service+

Läs mer

Sänk dina kostnader med Digital Wallet

För dig som har flera aggregat och själv vill administrera ditt konto. IV Produkt Cloud Digital Wallet låter byta mellan abonnemangsformerna Free och Service+ efter hand som anläggningarnas behov förändras.

Få en överblick med flödesbilden

Flödesbilden ger dig en överblick på status för aggregatet. Du kan kontrollera inomhusklimatet, analysera och snabbt agera vid behov.

Detta är bara en av många smarta funktioner i IV Produkt Cloud. Tillsammans med bland annat larmbevakning, tidsscheman och tjänsten Energy Watch får du en komplett molntjänst för att hantera dina ventilationsaggregat.

IV Produkt Cloud Flödesbild

Kom igång med IV Produkt Cloud

Behöver du hjälp att komma igång med IV Produkt Cloud? Börja med den här guiden för registrering, där du själv kan registrera ditt aggregat och får svar på de vanligaste frågorna:

Guide för registrering

Tips:
Filmen här visar bland annat hur kopplar upp ditt luftbehandlingsaggregat mot internet och hur du använder molntjänsten.

Se vad andra tycker om IV Produkt Cloud

”IV Produkt Cloud är värdefullt för anläggningar som är beroende av att vara driftsäkra och stabila”

Jimmy Gomez, Bravida Ventilation Jönköping

”Med IV Produkt Cloud till våra aggregat kan vi kontrollera och optimera inställningarna från vårt kontor”

Enis Jashari, Elitech Services

”Kostnadseffektivt för kund och servicepersonal”

Tomas Jonasson, Torskinge plåt

”Tack vare den genomtänkta molnfunktionen hos IV Produkt har vi redan sparat ett antal servicebesök på plats, och därmed mycket tid och bilkörning”

Marko Gramm, HTH Hanse

Följ oss gärna: