Du är här

IV Produkt Cloud

IV Produkt Cloud är en molntjänst till våra luftbehandlingsaggregat med integrerad styr, där du och dina kollegor får möjlighet att hålla koll på era anläggningar oavsett var ni befinner er. Du ansluter till Internet via en webbläsare med smartphone, surfplatta eller dator. Molntjänsten tecknas som ett abonnemang.

Du får en snabb överblick på statusen på dina anläggningar. Du kan justera tidschema, börvärden och se eventuella larm. Larmen går även att skicka till din dator eller smartphone för att snabbt kunna prioritera och åtgärda. ​IV Produkt Cloud underlättar vid service, support och driftsättning av aggregat.

Fördelar med IV Produkt Cloud

• Alltid nåbart där det finns internetuppkoppling
  • Alla anläggningar samlade på en plats
  • Larmbevakning via dator eller smartphone
  • Möjlighet att analysera och snabbt kunna agera
  • Kontroll över inomhusklimatet i dina fastigheter överallt och när som helst

Du kan själv ansluta dina anläggningar och få dem samlade på en översiktsbild i IV Produkt Cloud. En kartfunktion ger dig status över luftbehandlingsaggregaten i dina fastigheter.

Flödesbilden ger dig en överblick på status för aggregatet. Du kan kontrollera inomhusklimatet, analysera och snabbt agera vid behov.

Vår egenutvecklade Energy Watch, visarsymboler och diagram ger dig en tydlig bild av hur energieffektiva dina anläggningar är.

Smarta funktioner i IV Produkt Cloud

• Enkelt att själv skapa personliga favoritsidor
  • Möjlighet att se händelseloggning och historik
  • Automatisk uppdatering vid nya releaser av plattformen för Cloud
  • Uppdatering av Climatix kan ske via Cloud
  • Spara parameterinställningar

Testa IV Produkt Cloud med inloggningen nedan:
Användarnamn: clouddemo [at] ivprodukt.se
​Lösenord: demo2016

Logga in

Läs foldern

Kom igång med IV Produkt Cloud