Du är här

Nyheter på resande fot
med Innovation Van

Innovation Van är ett rullande showroom där vi visar våra senaste produktnyheter på plats hos kunder runt om i Europa.

I år har vi färdats över 10 000 kilometer längs Europas vägar och vi har träffat fler än 500 personer som nyfiket har fått lära sig mer om oss och våra luftbehandlingsaggregat.

 

Stort intresse för toppansluten kylvärmepump i Finland

I somras bytte vi ut luftbehandlingsaggregatet i Innovation Van till nya Envistar Top med den integrerade kylvärmepumpen ThermoCooler HP. Finland blev ett av de första stoppen för årets roadshow med den nya bilen. Mottagandet har varit mycket positivt och många deltagare har uppskattat de smarta funktionerna.

Det är imponerande att den här lilla enheten har så många bra funktioner, sa en deltagare i Finland.

IV Produkt Innovation Van i Finland

IV Produkt Innovation Van i Finland

 

IV Produkt Innovation Van i Finland

 

Under hela turnén har deltagarna dessutom värderat att få se produkten i verkligheten med en presentation precis utanför kontoret.

“Bra att ni har med er ett luftbehandlingsaggregat så att vi får se det i verkligheten. Det är också bekvämt för oss att få presentationen precis utanför kontoret”, sa en deltagare i Tyskland.

Innovation Van fortsätter genom Europa

Utöver Finland har Innovation Van gått genom flera städer i Estland, Lettland, Polen, Tyskland, Belgien, Storbritannien och Norge. Engagemanget från de vi har besökt har varit på topp och vi ser fram emot att träffa fler av er när turnén avslutas för i år i Danmark.

IV Produkt Innovation Van besöker dessa länder i år.

 

 

En ny generation av Envistar Top

Våra toppanslutna luftbehandlingsaggregat har skördat stora framgångar sedan lanseringen 2004. Nu lanserar vi en helt ny generation av Envistar Top-serien som tack vare en rad smarta förbättringar är mer flexibel och energieffektiv än någonsin tidigare.

Mer om Envistar Top

 

Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: