Du är här

IV Produkt + HSB Living Lab = Sant

Den 5 september hölls den officiella invigningen av HSB Living Lab – forskningsprojektet med mål att utveckla framtidens boende. Luftbehandlingsaggregaten kommer från IV Produkt.

I och med den officiella invigningen av forskningsprojektet HSB Living Lab den 5 september kan vi på IV Produkt meddela att vi levererar luftbehandlingsaggregat ur vår Envistar Home Concept-serie till framtidens boende. Projektets syfte är att under tio år forska kring, och skapa framtidens boende med hjälp av nya tekniska och arkitektoniska innovationer i en miljö där forskare och studenter samtidigt delar sitt hem likt ett levande laboratorium. Detta är en unik möjlighet och vi på IV Produkt känner oss hedrade över att vara en del av detta projekt med mål att utveckla framtidens bästa och energieffektivaste boendelösning. De boende flyttade in i juni och idag sker den officiella invigningen för detta spännande projekt.

Byggnaden som är tillverkad av flera flyttbara moduler har fyra våningsplan bestående av en boendedel med studentbostäder och en utställningsdel med bland annat kontor, möteslokal och showroom där forskningsresultat presenteras.

Läs mer om HSB Living Lab här


Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: