Du är här

Toppanslutna aggregat – nu med motströmsväxlare

Vi har korsat två av våra största succéer och tagit fram Envistar Top med motströmsvärmeväxlare i Home Concept-utförande.

Sedan lanseringen 2004 har vi levererat över 10.000 aggregat i Envistar Top-serien. Den största anledningen till succén är att man sparar upp till 75 % av golvytan jämfört med ett gavelanslutet aggregat, vilket är oerhört värdefullt för fastighetsägaren.

Envistar Home Concept är en annan succé från IV Produkt. Serien försörjer idag fler än 100.000 lägenheter runt om i Europa. Motströmsvärmeväxlaren med patenterad avfrostning är den centrala orsaken till framgången. Den ger en extremt hög årsverkningsgrad, samtidigt som luktöverföring mellan lägenheter undviks.

Vi började fundera. Vad skulle hända om vi korsade de här succéerna? Tankarna resulterade i Envistar Top med motströmsvärmeväxlare – en produkt som både är energieffektiv och platsbesparande!

 

Envistar Top med motströmsväxlare

  • 4 storlekar, luftflöde 0,13–1,15 m3/s
  • Sparar golvyta
  • Ingen risk för luktöverföring
  • Torr temperaturverkningsgrad strax över 85 %
  • Patenterad avfrostningsteknologi ger högsta möjliga årsverkningsgrad

 

Enkel intransport i byggnaden

Att transportera in luftbehanlingsaggregat i byggnader kan bli både tidskrävande och kostsamt. Envistar Top-serien är anpassad för intransport genom smala dörröppningar och trånga passager.

 

Enkelt att transportera in Envistar Top med motströmsvärmeväxlare i hiss

 

För storlek 12 är motströmsväxlaren delad även på bredden vilket innebär enkel intransport genom hissar och dörrar, utan att behöva göra åverkan på byggnaden.

 

Läs mer om
Home Concept


Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: