Du är här

Julhälsning och öppettider 2020

Vi sammanfattar det gångna året och ser fram emot nya möjligheter 2021.

Ingen kunde nog förvänta sig att 2020 skulle bli som det blev. Den globala pandemin påverkade oss alla och fick oss att arbeta och umgås på helt nya sätt.

För oss på IV Produkt har det, trots omständigheterna, gått bra. Tack vare ett fortsatt starkt förtroende från Er kunder kommer vi öka omsättningen något jämfört med 2019. Bra samarbete och planering medarbetare emellan har också gjort att både produktionstakt och leveranssäkerhet har hållit samma höga nivå som i fjol. Dessutom kunde vi genomföra vår stora utbyggnation av produktions- och kontorslokaler enligt plan och en invigning kommer ske digitalt i vår.

På tal om digitalt behövde vi alla ställa om till ett nytt sätt att kommunicera under året. Fysiska sammankomster som mässor ställdes in eller sköts upp och ersattes med webbinarier eller videosamtal. Stort tack till alla er som har träffat oss online i år och vi hoppas att vi snart kan ses fysiskt igen!

 

Digitala träffar och stundande invigning

När vi inte längre kunde visa våra nyheter på Nordbyggmässan byggde vi istället en monter i vårt eget Innovation Center i Växjö. I ett direktsänt event delade vi med oss av våra nyheter, kunskaper och erfarenheter inom energieffektiv luftbehandling till uppskattningsvis 800 unika deltagare.

I februari 2021 kommer vi inviga våra nya produktions- och kontorslokaler i ett nytt digitalt event. Självklart blir det fullmatat med nyttig information och kunskap för dig som är intresserad av smarta ventilationslösningar, energibesparing och hållbara investeringar. Vi är nyfikna på dina erfarenheter, frågor och funderingar och kommer därför avsluta eventet med en live-panel.

Följ oss i våra sociala kanaler för att vara först med att få information om vårt nästa event:

 

Nytt koncept för enkel intransport

I samband med eventet Träffa oss online lanserade vi vårt nya koncept Easy Access, som kommer att underlätta vardagen för många installatörer och montörer. Med minimala modulmått och enkla snabbkopplingar transporteras luftbehandlingsaggregatet enkelt in i fläktrummet, även om passagen kan vara trång.

Upplev konceptet

Ventilation – en grön investering

Ventilation – en grön och hållbar investering

Under 2020 blev det allt mer aktuellt att belysa vikten av god ventilation. Inte minst för att förhindra smittspridning men även för att bidra till FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling – Agenda 2030.

När Agenda 2030 togs fram var det med utgångspunkt från tre dimensioner: sociala, miljömässiga och ekonomiska. Många tror att det är kostsamt att fatta hållbara beslut, men faktum är att ventilation är en grön investering som går hand i hand med både lönsamhet och hälsa.

Läs mer

 

 

 

Öppettider julen 2020

Vi har stängt 23–26/12, 31/12, 1/1 samt 4–6/1.

Jourtelefon

Tillgänglig 23/12 samt 4–5/1, 08:00–16:30 

Styr & Regler: 0470–75 89 00
Service: 0470–75 89 99

 

 

Vi önskar Er en riktigt God jul och Gott nytt år!

 

 

 

God Jul önskar vi på IV Produkt

 

         
Var rädda om varandra!

 

Följ oss gärna: