Du är här

Vi ses väl på Nordbygg?

På grund av Corona-pandemin har Nordbygg 2020 skjutits upp och kommer istället arrangeras den 29 september – 2 oktober. Vi återkommer med mer information.
Läs meddelandet från Nordbygg

Välkommen att besöka oss på Nordbygg där vi ställer ut med våra senaste nyheter inom energieffektiv luftbehandling! Arrangemanget förenar 900 utställande företag med nästan 50 000 besökare och äger rum den 21–24 april 2020 på Stockholmsmässan.

Nordbygg är en av branschens viktigaste mötesplatser för att dela kunskap. Med så många aktörer samlade under samma tak kan du på bara några timmar få koll på den senaste tekniken och samtidigt nätverka med helt rätt personer. Detta gör ditt besök till en god investering!

 

Välkommen till vårt
kunskapsseminarium

Visste du att ett bra inomhusklimat förbättrar prestationsförmågan? Eller att ett nytt luftbehandlingsaggregat kan innebära både stora kostnadsbesparingar och ett ökat fastighetsvärde? På vårt seminarium djupdyker vi i dessa ämnen och hoppas att du följer med!

Boka din plats

 

De senaste produktnyheterna

Nordbygg 2020 är det perfekta tillfället för dig att få uppleva våra senaste produktnyheter i verkligheten. Våra duktiga medarbetare finns på plats för att demonstrera innovationerna!

 

Produktutveckling som förenklar vardagen

Innovation och produktutveckling ligger i vårt DNA och på Nordbygg 2020 kommer du få se exempel på hur vi har gjort vårt yttersta för att underlätta din vardag.

 

Träffa oss i monter A:36:20

Vi håller till i hall A, monter 36:20. Du får fri entré vid förhandsregistrering via länken nedan.

Ange följande registreringskod (små bokstäver):
ivproduktnb20

Hämta din biljett här