Du är här

Öppettider och Julhälsning 2017

Vi önskar alla våra kunder, leverantörer och partners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

När vi blickar tillbaka på 2017 ser vi ett mycket händelserikt år, inte bara för oss på IV Produkt utan för hela ventilationsbranschen.

Inomhusklimat och energieffektivitet

I takt med att kraven på energibesparande åtgärder ökar inser också fler och fler att prestationsförmåga och friskhet har en tydlig koppling till ett gott inomhusklimat. Regeringen satsar miljoner på projekt som har för avsikt att förbättra lärmiljön i skolan, minska energianvändning inom industrier och göra luften friskare i våra bostäder. Samtidigt övergår Ekodesignförordningen i nästa fas, där 2018 års krav på temperaturverkningsgrad och SFP skärps ytterligare.

Ventilationssystem i molnet

Under 2017 har vi också sett en ökad efterfrågan på molnlösningar. Uppkopplade ventilationssystem som kan styras och övervakas via internet innebär stor tidsbesparing och ökad trygghet för både fastighetsägare och servicetekniker.

Den femte fasaden

Även för arkitekterna har en trend vuxit under 2017. Varför använda hustaken till installationer när vi istället kan skapa intressanta kommersiella ytor? Takterasser, trädgårdar, pooler – möjligheterna är oändliga när kyla och komfortvärme integreras i luftbehandlingsaggregaten, istället för att placeras på taken. En väl utnyttjad femte fasad ger dessutom minskade installationskostnader, nöjdare hyresgäster och ett ökat fastighetsvärde.

Vår utmaning

Utmaningen för oss företag som tillverkar luftbehandlingsprodukter blir lätt att begripa men svår att genomföra; Vi måste utveckla produkter som är effektiva, samtidigt som de sparar på jordens resurser. De måste vara smarta och uppkopplade, samtidigt som de är enkla att använda. De måste skapa nya möjligheter, samtidigt som de förändrar och förenklar installationsprocessen.

Detta är en utmaning vi med glädje och stolthet tar på oss.

I år har IV Produkt fortsatt att växa. För att svara på branschens skärpta krav och möta den starka efterfrågan som råder har vi utvecklat nya smarta produkter som kylvärmepumpen ThermoCooler HP och toppanslutna Envistar Top med motströmsväxlare. Vi har anställt 40 nya medarbetare till vår fabrik samt våra kontor i Sverige och runt om i Europa (och vi söker ännu fler). Vi har utökat och effektiviserat vår produktion i Växjö. Allt för att säkerställa att vi under 2018 kan leverera fler smarta och effektiva luftbehandlingsaggregat än någonsin tidigare – och samtidigt göra vår miljö en tjänst.

 

 

Öppettider över Jul och Nyår

Julafton, Juldagen & Annandagen: Stängt
27-29 dec: 08:00 – 16:30
Nyårsafton & Nyårsdagen: Stängt

 

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på IV Produkt!