Du är här

Trevliga och givande möten
under Nordbygg 2024

 

Stort tack till er alla som kom och besökte oss på Nordbygg 2024. Nu är allt nerpackat och avslutat för den här gången och vi summerar mässan som en mycket givande vecka med många intressanta och roliga möten med er kunder, branschkollegor, medarbetare och leverantörer.

Häng med på en rundtur i vår monter under Nordbygg 2024.

Med oss till mässan hade vi bland annat en Envistar Flex i storlek 1280 utrustad med vår integrerade kylvärmepump ThermoCooler HP (se bild ovan). Aggregatet var 3,4 meter högt och 4,3 meter långt och nådde nästan upp till trossen.

 

En annan del som väckte stor uppmärksamhet var vår delade rotor i storlek 740 som var placerad genom en dörrkarm. Vi ville på ett tydligt sätt visa vårt koncept Easy Access som är utvecklat för att enkelt kunna transportera in ventilationsaggregatet genom en vanlig dörr.

Det var inte bara rotorn som visades på plats i delat utförande. Även vår motströmsvärmeväxlare och en fläkt/filterdel, båda i storlek 400, stod uppställda för att visa fördelarna med Easy Access.

 

 

Utöver det hade vi två av våra yteffektiva Envistar Top-aggregat i storlek 06. Det ena med ThermoCooler HP och det andra med kylaggregatet EcoCooler. Toppanslutna aggregat sparar golvyta och att ha integrerad kylvärmepump eller integrerat kylaggregat sparar också golvyta. Dessutom slipper man installationer utomhus.

 

En stor del av samtalen handlade om hur mycket energi och pengar man kan spara i sin fastighet genom att byta ut äldre ventilationsaggregat. På plats räknade vi på era projekt, med era värden, för att få fram energibesparing och payback i ditt enskilda projekt.

Om du är intresserad av att räkna ut energibesparing och payback i din fastighet kan du se vår film eller ladda ner vårt underlag för investeringskalkyl. Du kan också kontakta oss eller din ventilationsentreprenör för att få hjälp.

Se filmen här

 

Stort tack för att ni besökte oss i vår monter!

 

Följ oss gärna: