Du är här

Julhälsning och öppettider

Efter ännu ett händelserikt år vill vi önska alla våra kunder, leverantörer och partners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Precis som vanligt har det varit full fart hos både hos oss och i hela ventilationsbranschen i år. Här är ett axplock från vad som har hänt på IV Produkt:

 

Framgångsrika produkter i ny generation

Våra integrerade kylaggregat EcoCooler lanserades i en helt ny generation i år. Vår erfarenhet från mängder av levererade aggregat har hjälpt oss att välja ut optimala komponenter för bästa möjliga energieffektivitet.

Läs mer om NYA EcoCooler

Även våra frånluftsaggregat med integrerade värmepumpar, Home Concept EcoHeater, har förnyats i år. Med unik anpassningsförmåga kan EcoHeater återvinna den extraenergi som uppstår vid högre fuktinnehåll och vid ökat luftflöde, till exempel när hyresgäster lagar mat eller duschar.

Läs mer om NYA EcoHeater

Kunskap och fortsatt tillväxt

Många blir allt mer medvetna om fördelarna med bra luft och energieffektiv ventilation. I år har vi bland annat skrivit om hur du kan öka fastighetsvärdet med smart ventilation och hur inomhusklimatet påverkar prestationsförmågan.

Samtidigt som vi har lanserat nya produkter har vi också fortsatt att växa. Vi har anställt 40 nya medarbetare och vi söker ännu fler. Vi har också utökat och effektiviserat vår produktion i Växjö ytterligare. Utöver det har vi träffat fler kunder än någonsin – både ute på vägarna och i vårt Competence Center i Växjö. Allt detta kommer leda till att vi under 2019 kan producera och leverera både fler och energieffektivare luftbehandlingsaggregat än någonsin tidigare.

Självklart kommer vi att fortsätta skapa nya innovationer även nästa år. Hoppas att du fortsätter att följa vår resa!

 

 

Öppettider & jourtelefon, Julen 2018

Vi har stängt 27–28 december samt alla helgdagar.
Jourtelefon finns enligt nedan:

Torsdag 27 december:
Styr & regler, 8:00–16:30, 0470 – 75 89 00
Service, 8:00–16:30, 0470 – 75 89 99

Fredag 28 december:
Styr & regler, 8:00–16:30, 0470 – 75 89 00
Service, 8:00–16:30, 0470 – 75 89 99

 

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på IV Produkt!

 

Följ oss gärna: