Du är här

IV Produkt Studenter

Vi samarbetar gärna med studenter som vill använda och utveckla sina teoretiska kunskaper i verkligheten. Studentprojekten ger oss som företag både input och kunskap samtidigt som det ger dig som student verklighetsbaserad erfarenhet.

För IV Produkt är ett väl fungerande samarbete med studenter i olika åldrar, olika lärosäten och olika inriktningar väldigt viktigt! Vi ser en direkt vinst i att studenter kan utvecklas inom den teoretiska världen med hjälp av verklighetsförankrade projekt. Samtidigt är det utvecklande för oss att ta del av den senaste teorin och studenter har flera gånger presenterat förbättringsförslag som vi har kunnat använda för att förbättra vår verksamhet. 

Vi är ett företag som gärna tar emot praktikanter från både gymnasiet och högskolor/universitet. För att kunna hjälpa både studenter och praktikanter på bästa sätt kan vi däremot inte garantera att alla som söker till oss får en plats, utan vi måste fördela utifrån behov och vår egen kapacitet. 

Nedan kan ni läsa några exempel på vad tidigare studenter har presenterat i deras rapporter i samband med examensarbete och kurser hos oss. Vi har en bred verksamhet och kan samarbeta med studenter inom både andra och fler områden än de som vi har valt att presentera här.  

Om du/ni är intresserade av att genomföra examensarbete, projektarbete, intervjua någon av oss i en kurs eller använda oss som fallföretag är ni välkomna att ansöka om en plats till oss nedan. Bifoga information om kursen samt gärna lite information om dig/er. Viktigt är att du/ni noterar under vilken period arbetet/praktiken beräknas pågå. Vi försöker att återkomma till er så fort vi kan.

Lista över aktuella projekt

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med dina frågor kring examensarbete och projekt hos oss!

Leif Svensson

Produktions- och personalchef

leif.svensson [at] ivprodukt.se (subject: ivprodukt.se%2Fstudent) (Skicka mail)

 

Exempel på examensarbete hos oss

Arbetssätt för effektiv upplärning av ny produktionspersonal

Detta examensarbete undersöker och testar ett nytt arbetssätt i produktionen.

Läs mer

 

Gruppering av artiklar med ABC-Klassificering

Detta examensarbete belyser ABC-klassificeringens roll för inköpare.

Läs mer

 

Exempel på projekt inom kurser hos oss

Supply chain management

Ett projekt i denna kurs ger förståelse för samband mellan olika funktioner i ett företag samt en helhetsbild över central Supply Chain Management.

Läs mer

 

Anläggningsplanering

Ett projekt i denna kurs ger förståelse för och beskriver en specifik anläggnings planeringsprocesser med huvudsakligt fokus på en primär process.

Läs mer

 

Gillade du innehållet?
Dela gärna den här sidan!

 

Följ oss gärna: